Noutăți

Dupa 10 ani de activitate, echipa Policlinicii Stilmed doreste sa multumeasca pacientilor care au avut incredere in serviciile noastre si sa le promita acestora ca an de an vom cauta solutii noi pentru cresterea calitatii actului medical.

Noutati 2015 :

-dotarea laboratorului de analize medicale cu aparatura de ultima generatie prin achizitionarea unui analizor de imunologie de la firma Biomerieux din Franta.

Iata noutatile anului 2014:

-cabinet de fizioterapie si recuperare medicala,proceduri de electroterapie,laser si masaj medical,toate efectuate de catre un personal medical specializat si cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie
-laboratorul de analize medicale a investit in aparatura de inalta performanta astfel incat poate executa investigatii in toate domeniile:hematologie,coagulare,imunhematologie,imunologie,microbiologie,parazitologie,virusologie.
Analizele efectuate in laboratorul Stilmed sunt recunoscute oriunde in Europa datorita implementarii sistemului de calitate SR EN ISO 15189,lucru pe care pacientul il poate vedea prin sigla organismului RENAR notificata pe buletinul de analize in dreapta sus a acestuia.
-cabinet modern de dermato-cosmetologie in care un medic specialist efectueaza urmatoarele proceduri:
-injectare de Toxina botulinica BTX recomandata pentru ridurile de pe frunte si zona perioculara
-injectare de Acid hialuronic recomandat pentru umplerea ridurilor profunde (nazolabiale),marire de buze,riduri superficiale ,in functie de concentratia fillerului
-mezoterapie cu efect antiimbatranire (introducerea profunda a unor substante cu efect anti-aging
-dermaroller-stimulare mecanica si chimica cu efect anti-aging,de regenerare si restructurare (pt. cicatrici,vergeturi)
-peeling chimic cu efect antiimbatranire,antiseboreic,melasma(pigmentare),anticearcane.